Amsterdam,
08
juli
2020
|
09:00
Europe/Amsterdam

Commvault en Cellnex huren kantoorruimte in STAAT! op Papendorp, Utrecht

Commvault Systems B.V. en Cellnex Netherlands B.V. hebben langjarige huurovereenkomsten gesloten voor circa 1.400 m² kantoorruimte in gebouw STAAT! op de Papendorpseweg 75-79 te Utrecht.

Commvault is een beursgenoteerd softwarebedrijf voor gegevensbescherming en gegevensbeheer. Het helpt bedrijven over de gehele wereld bij het activeren van hun data om meerwaarde te genereren en nieuwe inzichten op te doen, en bij het transformeren van moderne dataomgevingen. Cellnex is een van de belangrijkste infrastructuurproviders voor draadloze telecommunicatie, die haar diensten aanbied in heel Europa. Het netwerk van Cellnex omvat momenteel meer dan 50.000 sites in Europa.

STAAT!

Kantoorgebouw STAAT! is onlangs volledig gerenoveerd, wat heeft geresulteerd in een aantal nieuwe verhuurtransacties de afgelopen periode. Na Regus, Sharp, Arthrex en Flynth hebben nu Commvault en Cellnex hier respectievelijk 612 m² en 809 m² kantoorruimte gehuurd. Het gebouw beschikt over ruime vergadervoorzieningen, een roof-top bar/restaurant van Vascobello en op de begane grond een ruime entree met bemande receptie. Door de moderne uitstraling, uitstekende voorzieningen en goede parkeergelegenheid is het gebouw uitermate geschikt voor middelkleine bedrijven en corporates die goede voorzieningen willen voor hun personeel, maar toch een eigen uitstraling willen behouden.

CBRE begeleidde beide transacties namens de Winter Trust, in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Commvault werd begeleid door NL real estate B.V. en Cellnex door 3stone Real Estate B.V.