Utrecht,
18
september
2019
|
14:09
Europe/Amsterdam

Connexxion huurt 425 m² kantoorruimte in Nieuwegein

Vervoersbedrijf Connexxion zal per 1 november haar intrek nemen in een nieuw kantoor van 425 m² op de Nevelgaarde 20-35 in Nieuwegein. Hiervoor tekende het bedrijf een huurovereenkomst met Time Equities Inc.

Connexxion huurt kantoorruimte op de vierde verdieping van het gebouw. Daarnaast huurt het bedrijf ook nog 15 parkeerplaatsen op het naastgelegen partkeerterrein. Het kantoorgebouw aan de Nevelgaarde werd in 2016 geheel gerenoveerd en heeft een mooie zichtlocatie langs de Rijksweg A2. De locatie is goed bereikbaar met de auto en een sneltram- en bushalte bevindt zich op loopafstand in het winkelcentrum City Plaza. In de nabije omgeving zijn onder andere organisaties als KIWA, Regus en North Gate Arinso gevestigd.

Huurdersadviseur SOLVED begeleidde de huurder, Connexxion Openbaar Vervoer N.V., bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst. Verhuurder Time Equities Inc. werd bijgestaan door CBRE Utrecht.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.