Utrecht,
18
september
2019
|
14:09
Europe/Amsterdam

Connexxion huurt 425 m² kantoorruimte in Nieuwegein

Vervoersbedrijf Connexxion zal per 1 november haar intrek nemen in een nieuw kantoor van 425 m² op de Nevelgaarde 20-35 in Nieuwegein. Hiervoor tekende het bedrijf een huurovereenkomst met Time Equities Inc.

Connexxion huurt kantoorruimte op de vierde verdieping van het gebouw. Daarnaast huurt het bedrijf ook nog 15 parkeerplaatsen op het naastgelegen partkeerterrein. Het kantoorgebouw aan de Nevelgaarde werd in 2016 geheel gerenoveerd en heeft een mooie zichtlocatie langs de Rijksweg A2. De locatie is goed bereikbaar met de auto en een sneltram- en bushalte bevindt zich op loopafstand in het winkelcentrum City Plaza. In de nabije omgeving zijn onder andere organisaties als KIWA, Regus en North Gate Arinso gevestigd.

Huurdersadviseur SOLVED begeleidde de huurder, Connexxion Openbaar Vervoer N.V., bij de totstandkoming van deze huurovereenkomst. Verhuurder Time Equities Inc. werd bijgestaan door CBRE Utrecht.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.