Amsterdam,
10
oktober
2022
|
14:23
Europe/Amsterdam

Coolblue Energie huurt kantoorruimte in Jacob, Utrecht

Coolblue Energie heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Vastint Nederland voor de huur van ca. 1.500 m² op de eerste en tweede verdieping van het kantoorgebouw Jacob aan de St. Jacobstraat 121-135 in Utrecht.

Jacob is een representatief kantoorgebouw van bescheiden formaat met vijf verdiepingen gelegen op een strategische ligging tussen Utrecht Centraal en de stadswijk Vredenburg. De kantoorruimtes zijn geheel naar eigen kantoorconcept in te richten en de omgeving biedt een breed scala aan voorzieningen zoals moderne horecagelegenheden en andere faciliteiten.

Coolblue Energie is de energiemaatschappij van Coolblue en biedt niet alleen groene stroom, maar ondersteund ook bij het verminderen van energieverbruik. Dit doen zij bijvoorbeeld met advies over energiebesparingen en energiebesparende producten zoals slimme thermostaten en zonnepanelen.

Vastint Netherlands werd in deze transactie in collegiale samenwerking met JLL vertegenwoordigd door CBRE Utrecht.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.