Amsterdam,
05
januari
2016
|
15:01
Europe/Amsterdam

Cosco Shipping huurt kantoorruimte in Montevideo

Cosco Shipping Europe B.V. en MN hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte op de 7e verdieping van gebouw Montevideo aan de Otto Reuchlinweg 1008-1150 in Rotterdam gesloten. Het contract heeft betrekking op circa 403 m2 kantoorruimte en 4 parkeerplaatsen. Pensioenuitvoerder MN verricht deze transactie als fiduciair vermogensbeheerder in opdracht van Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Gebouw Montevideo is een woon- en kantoortoren van 152 meter hoog, gelegen op de Wilhelminapier in Rotterdam, naast het welbekende Hotel New York. In het gebouw zijn onder meer Holland America Line en Dun & Bradstreet gevestigd.

Cosco Shipping Europe B.V., leverancier van wereldwijd zeevervoer aan diverse offshore en onshore klanten, werd bijgestaan door JLL. CBRE adviseerde de verhuurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.