22
januari
2009
|
00:00
Europe/Amsterdam

Credit Suisse verhuurt circa 1.250 m² kantoorruimte in Den Haag

Credit Suisse Asset Management Immobilien KAG mbH heeft 1.249 m² kantoorruimte en twee parkeerplaatsen in Den Haag verhuurd aan Den Haag Marketing. De langjarige huurovereenkomst is geldig sinds 1 december 2008 en heeft betrekking op het kantoor op de derde verdieping van gebouw Sijthoff City aan de Grote Marktstraat 43 in Den Haag.

Den Haag Marketing, de overkoepelende marketing- en promotieorganisatie voor de stad Den Haag en haar badplaatsen Scheveningen en Kijkduin, was eerder gevestigd aan de Nassaulaan maar heeft nu gekozen voor een vestiging die centraler in de binnenstad ligt. Door de verhuizing naar de binnenstad zal Den Haag Marketing letterlijk tussen haar klanten, partners en andere stakeholders gevestigd zijn, wat de zichtbaarheid van de organisatie vergroot.

CB Richard Ellis trad als adviseur op voor CS Asset Management, die namens CS EUROREAL, het open ended Real Estate Fund van eerstgenoemde, de verhuurovereenkomst sloot. Huurder Den Haag Marketing werd geadviseerd door Nelisse Makelaarsgroep.