Amsterdam,
30
oktober
2017
|
09:45
Europe/Amsterdam

Cristofori gebouw trekt nieuwe huurders aan

Het monumentale grachtenpand Cristofori in de Amsterdamse Negen Straatjes is door Van der Vorm Vastgoed volledig verhuurd. De eigenaar heeft het gebouw aan de Prinsengracht 581-583 in 2015 verworven en sindsdien de kantoorruimte een flinke upgrade gegeven. Nieuwe huurders in het gebouw zijn IMA (Influencer Martketing Agency) (circa 420 m²), Aminnovation (circa 100 m²) en retailer Verse, (circa 145 m²). Met FUGA/Independent IP is een uitbreiding van circa 210 m² op het bestaande huurcontract overeengekomen. In totaal huurt FUGA/Independent IP circa 615 m². Hiermee is het gebouw volledig verhuurd.

Het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam is al meer dan veertig jaar een inspirerende locatie voor musici, cultuurliefhebbers en creatieve ondernemers. Het uit twee gekoppelde grachtenpanden bestaande gebouw telt zes lagen met een totaal verhuurbaar oppervlak van bijna 2.300 m². Het ligt op een bruisende locatie nabij de Jordaan.

DRS Makelaars en CBRE zijn namens de eigenaar betrokken als verhuuradviseurs.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.