19
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Crocs expansief in Nederland met breder assortiment

Crocs Europe gaat in 2013 diverse winkels in Nederland openen.

Het merk - dat dit jaar haar 10-jarig jubileum viert - neemt de bedrijfsvoering over van distributeur en franchisepartner Crocs Benelux en introduceert tegelijkertijd een uitgebreider assortiment met een nieuw concept.

In de winkels zal Crocs de nieuwe lijn etaleren die onder meer bestaat uit sneakers, slippers en laarzen die gedurende het hele jaar en bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. Hiermee slaat Crocs een brug tussen zeer comfortabele footwear die tegelijkertijd inspeelt op de laatste trends voor vrouwen, kinderen en mannen.

Dit voorjaar werd een nieuw store concept geïntroduceerd dat wordt geïmplementeerd in winkels in Europa, waaronder in Nederland waar elementen van het design van deze nieuwe winkel toegepast zullen worden. Het gebruik van hout gecombineerd met kleuraccenten geven de winkels een warmer aanzien die beter aansluit bij het huidige assortiment.

Crocs Europe is met CBRE een exclusieve samenwerking aangegaan waarbij laatstgenoemde verantwoordelijk is voor advies en begeleiding bij het winkelvestigingsbeleid van het schoenenmerk. De vastgoedadviseur is op zoek naar winkelruimte tussen de 100 en 200 m² verkoopoppervlakte op A1-locaties in de 20 grootste steden van Nederland. Ook in de rest van de Benelux is CBRE actief op zoek naar winkelruimte voor Crocs.