Amsterdam,
20
juni
2018
|
13:49
Europe/Amsterdam

Cromwell Property Group verhuurt in het Bastion aan BTL Advies B.V.

Architecten- en ingenieursbureau BTL Advies B.V. heeft een langjarig contract gesloten met Cromwell Property Group voor de huur van ca. 950 m² kantoorruimte in het Bastion in ’s-Hertogenbosch.

Het Bastion, gelegen aan het Willemsplein, is één van de grootste kantoorgebouwen in ’s-Hertogenbosch. De naam verwijst zowel naar de omvang van het gebouw als naar de locatie t.o.v. de historische vestingmuur die ‘s-Hertogenbosch omringt. Het Bastion beschikt over energielabel A en biedt in totaal ca. 32.000 m² aan kantoorruimte.

Het gebouw is in 1951 gebouwd en in 2006 volledig gemoderniseerd naar een ontwerp van Pi de Bruijn. Kenmerkend voor het gebouw zijn de grote ramen en gewelfde torentjes. De ligging tegenover het Paleiskwartier is gunstig, op loopafstand van het centraal station en de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

BTL Advies kiest voor het Bastion vanwege de strategische ligging in de stad en de nabijheid van de Hoge Agrarische School (HAS), een bron van jong talent. Veel medewerkers van BTL zijn afkomstig van de HAS.

CBRE begeleidde de verhuurder, Cromwell Property Group, bij deze transactie in collegiale samenwerking met HRS Makelaars. In de Benelux beheert Cromwell Property Group een vermogen van € 975 miljoen, verdeeld over 11 mandaten. De portefeuille omvat in totaal 642,660 m² verhuurbare oppervlakte in 67 objecten waarin 549 huurders gehuisvest zijn.

Van de Wouw & Partners trad op als adviseur van BTL Advies B.V.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.