Amsterdam,
06
april
2022
|
09:27
Europe/Amsterdam

Cromwell verhuurt kantoorruimte in Five55 aan SITA

Vastgoedinvesteerder en fondsbeheerder Cromwell Property Group (Cromwell) heeft een huurovereenkomst gesloten voor 1.307 m2 kantoorruimte met SITA B.V., een bedrijf voor luchttransport en communicatie- en informatietechnologie, in het FIVE55-kantoorgebouw in Rotterdam.

FIVE55 is een opvallend kantoorgebouw van 27 verdiepingen in het centrum van Rotterdam met een indrukwekkend uitzicht over de stad. Cromwell heeft het gebouw in 2021 grondig gerenoveerd, waarbij een levendig hoofdentreegebied is gecreëerd met hoogwaardige kantoorruimte en gedeelde diensten en voorzieningen in het hele gebouw.

Naast het feit dat het gebouw duurzaam is, met onder andere een BREEAM Good rating, EPC label A en Well Gold certificering, kunnen huurders profiteren van de centrale ligging en de nabijheid van horeca en winkels.

"Het is geweldig om SITA B.V. te mogen verwelkomen in het spectaculaire Five55 gebouw. We zien een groeiende vraag naar moderne en duurzame kantoorruimte in de huidige post-COVID-markt. Na onze renovatie van het gebouw, biedt Five55 nu precies het type moderne ruimte waar werknemers naar op zoek zijn," aldus Tom Coenen, Senior Asset Manager bij Cromwell Property Group.

Cromwell werd geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met de Mik Bedrijfshuisvesting. SITA B.V. werd geadviseerd door Cushman and Wakefield.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.