Amsterdam,
04
juli
2022
|
14:28
Europe/Amsterdam

CV Admirant verkoopt Emma District

Koper van het mixed-use project is particuliere belegger Van de Laar

CV Admirant, een samenwerking tussen a.s.r. real estate en Rail&OV, heeft het binnenstedelijke mixed-use project Emma District in Eindhoven verkocht aan particuliere belegger Van de Laar.

Het Emma District, inclusief het iconische gebouw “De Blob”, is een modern binnenstedelijk mixed-use project gelegen in Eindhoven. Het bestaat uit circa 18.000 m² aan vloeroppervlakte verdeeld over winkels, kantoorruimte, horecaruimte en een bioscoop. Het project kenmerkt zich door een sterke mix van bekende (internationale) huurders waaronder Ace&Tate, The Sting, Sissy-Boy en Vue Cinema.

Verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. Koper werd bijgestaan door Cushman & Wakefield en Driessen Advies & Beheer.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.