Rotterdam,
04
september
2018
|
09:37
Europe/Amsterdam

De Bok Roijers Gasseling Advocaten verlengt huur Hofpoort in Rotterdam

De Bok Roijers Gasseling Advocaten is een verlenging van haar huurovereenkomst met PPF Real Estate overeengekomen voor circa 700 m² aan kantoorruimte. Het kantoor is gelegen aan Hofplein 20 in Rotterdam.

De overeenkomst heeft tevens betrekking op 141 m² aan archiefruimte en 10 parkeerplaatsen in de parkeergarage van het gebouw.

Het gebouw ‘Hofpoort‘ ligt in het hart van Rotterdam Central District, de belangrijkste kantorenboulevard van de stad. Op slechts 3 minuten loopafstand bevindt zich de hoofdas van het winkel- en uitgaangsgebied De Lijnbaan.

Het kantoor is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. Het Hofplein is één van de belangrijkste verkeersknooppunten van Rotterdam. Via de Schiekade (A20) en de Coolsingel/ Maasboulevard (A16) is de ring van Rotterdam eenvoudig te bereiken. Het Centraal Station ligt op korte loopafstand.

NL Asset Management adviseerde Pompenburg B.V. bij deze transactie. NL Asset Management verzorgt tevens het management van het gebouw. CBRE begeleidde huurder De Bok Roijers Gasseling Advocaten.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.