04
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

De Groene Groep en Cortona verhuren kantoorruimte aan COIN te Schiphol-Rijk

De Groene Groep en Cortona Estates hebben met huurder Continuity Innovation (COIN) een langjarig huurcontract afgesloten voor kantoorruimte te Schiphol-Rijk.

Met deze transactie krijgt COIN de beschikking over 3.600 m² kantoorruimte aan de Tupolevlaan 41-61. Andere huurders in het pand zijn Merck en Constellium.

Het kantoorgebouw omvat in totaal 5.130 m², verdeeld over de begane grond en 5 verdiepingen. Het ligt naast het Radisson Blu Hotel aan de Fokkerweg en is zowel per openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar vanwege de gunstige ligging ten opzichte van luchthaven Schiphol en de rijksweg A4. Momenteel is er nog circa 1.800 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

COIN biedt uitwijk voorzieningen zoals kantoorruimte, ICT, dataverbindingen en telefonische bereikbaarheid voor klanten die getroffen zijn door een calamiteit. COIN uitwijklocaties bevinden zich verspreid over Nederland en België in representatieve kantoorgebouwen.
De verhuurders werden tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE. De verhuur van kantoorruimte in het gebouw is in collegiale handen van CBRE, Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff.