Amsterdam,
09
november
2017
|
09:52
Europe/Amsterdam

De Key verkoopt portefeuille Bog in Amsterdam

Woonstichting De Key heeft een portefeuille met 48 bedrijfspanden in Amsterdam verkocht aan een Nederlandse particuliere belegger. De portefeuille bestaat uit bedrijfsruimtes, winkels en horeca in verschillende stadsdelen van Amsterdam, waaronder Centrum, West en Zuid. De portefeuille heeft een bezettingsgraad van ca. 96%.

Woonstichting De Key is een woningcorporatie met ruim 37.000 verhuureenheden in Amsterdam, Diemen en Zandvoort. De Key investeert de opbrengst van de verkoop in sociale huurwoningen voor woonstarters binnen de ring A-10 van Amsterdam.

CBRE adviseerde verkoper De Key bij deze transactie en 1530 Real Estate trad op voor de koper.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.