Amsterdam,
21
januari
2022
|
16:42
Europe/Amsterdam

De Klanderij verhuurt winkelruimte aan SoLow

Union Investment heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met feest- en cadeauartikelenwinkel SoLow voor de huur van een prominente hoekunit in winkelcentrum De Klanderij in Enschede. Hiermee draagt De Klanderij bij aan een vernieuwing van het winkelaanbod.

De Klanderij, gelegen aan het Van Heekplein, is het grootste winkelgebied van Enschede. Huurder SoLow huurt een winkelunit met een totale oppervlakte van ca. 1412 vierkante meter, verdeeld over begane grond en eerste verdieping. De goede bereikbaarheid in het centrum van Enschede is een belangrijke factor voor SoLow om voor De Klanderij te kiezen. SoLow focust op vestiging in binnensteden. 

Naar verwachting wordt de winkelruimte rond april opgeleverd en kan SoLow beginnen met verbouwen. Een paar maanden later gaat de winkel open voor publiek. Onlangs hebben de winkelketens Jack & Jones, Royal Donuts en Ladybugs zich ook in het winkelcentrum gevestigd. Binnenkort opent ook accessoirewinkel Dedoles haar nieuwe vestiging in De Klanderij.

CBRE adviseerde verhuurder Union Investment in deze transactie. Huurder SoLow werd geadviseerd door Kokelenberg en Ouwehand. 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.