Amsterdam,
31
augustus
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

De Tussenvoorziening huurt kantoorruimte Giessenplein

Zorgverlener Stichting De Tussenvoorziening heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 830 m² kantoorruimte op de begane grond van het representatieve gebouw aan het Giessenplein 59 in Utrecht. De huisvesting kenmerkt zich door het duurzame karakter dat goed aansluit bij de dienstverlening van Stichting De Tussenvoorziening.

Giessenplein 59 is gelegen in de wijk "Rivierenwijk" langs de Socrateslaan te Utrecht en bestaat uit 3.300 m2 vloeroppervlak verdeeld over 4 verdiepingen. De kantoorruimtes, welke onlangs zijn gerenoveerd met een aantal cosmetische verbeteringen, zijn zowel geschikt voor een traditioneel als eigentijds kantoorconcept. Naast de verhuurde 830 m² is er nog ca. 1.000 m² kantoorruimte beschikbaar.

CBRE B.V. begeleidde de transactie namens de verhuurder Woonfront.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.