Amsterdam,
25
juni
2018
|
09:30
Europe/Amsterdam

Decathlon nieuwe huurder van 1.575 m2 winkelruimte in Alexandrium Megastores in Rotterdam

CBRE Global Investors en de Franse sportketen Decathlon zijn een huurovereenkomst aangegaan voor 1.575 m2 winkelruimte in Alexandrium Megastores in Rotterdam. Het bedrijf zal de nieuwe winkel naar verwachting dit najaar openen. Het zal dan de veertiende vestiging zijn in Nederland van de wereldwijde marktleider in sportartikelen en de tweede Decathlon in Rotterdam na de winkel aan de Coolsingel.

Alexandrium Megastores is een winkelboulevard met zestien grote filialen van bekende winkelketens. De boulevard heeft een breed aanbod consumentenproducten, zoals huishoudelijke artikelen, elektronica, speelgoed en (sport)kleding. Het keuzeassortiment zal groter en exclusiever zijn dan bij reguliere grote winkelboulevards.

Alexandrium Megastores maakt samen met Alexander Shopping Center en de Woonmall onderdeel uit van het winkelgebied Alexandrium. Alexandrium Megastores is een belegging van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Partijen zijn met elkaar duurzaamheidsafspraken overeengekomen en daarmee past de verhuur uitstekend in de Environment, Social, Governance-strategie (ESG) van het meest duurzame vastgoedfonds in Nederland.

CBRE trad bij deze huurovereenkomst op als vertegenwoordiger van verhuurder CBRE Global Investors.

Voor meer informatie:

Gareth Tsang | Senior Consultant

gareth.tsang@cbre.com

Volg CBRE via Twitter: @CBRE_EMEA en @CBRENederland 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.