Amsterdam,
28
augustus
2015
|
12:29
Europe/Amsterdam

Deens retail concept Søstrene Grene opent in Amsterdam

Kroonenberg Groep is een langjarige huurovereenkomst aangegaan met het Deense retail concept Søstrene Grene voor een winkelruimte van circa 340 m² aan de Nieuwendijk te Amsterdam. Na een korte verbouwing zal de winkel binnenkort haar deuren openen. De Amsterdamse Nieuwendijk is een winkelgebied in transitie, waar veel aandacht wordt besteed aan het creëren van een aantrekkelijke branchemix. Zo is Zara recent geopend en volgen er nieuwe winkels van Primark en JD Sports. 

In 1973 werd Søstrene Grene (vertaald: De Zussen Grene) opgericht in Denemarken. De formule heeft inmiddels diverse winkels in thuisland Denemarken, maar ook in Noorwegen, IJsland en Zweden, Frankrijk en Spanje. In Nederland opende Søstrene Grene in 2012 een vestiging aan de Groningse Grote Markt. Het snel wisselende en gunstig geprijsde assortiment bestaat voornamelijk uit non-food producten, woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, keukengerei en hobbyartikelen.

CBRE trad op als vastgoedadviseur van de huurder. Kroonenberg Groep werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand. Søstrene Grene is nog op zoek naar winkels in de grotere steden van Nederland, onder andere in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Breda en Amersfoort.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.