Amsterdam,
07
januari
2016
|
14:06
Europe/Amsterdam

Deense Bolia opent winkel in Utrechtsestraat Amsterdam

Bolia, een nieuwkomer op de Nederlandse markt, heeft een langjarig huurcontract getekend voor winkelruimte aan de Utrechtsestraat 78-80 in Amsterdam. Het betreft circa 130 m² in het souterrain en 145 m² op de begane grond. De verhuurder is Libra International.

Bolia.com is een innovatieve, Deense meubelketen met eigen winkels en een geïntegreerde webwinkel. Het designteam bestaat uit meer dan 50 talentvolle designers die de nadruk leggen op kwaliteit, vormgeving en eerlijke materialen.

Bolia heeft een ruim assortiment meubels en lifestyleproducten ontwikkeld die te zien zijn in de winkels in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Nederland. Bolia past goed in het winkelaanbod van de Utrechtsestraat dat zich kenmerkt door speciaalzaken op het gebied van mode, lifestyle, interieur en delicatessen.


B&O Retail adviseerde hierbij Libra International. CBRE trad op als vastgoedadviseur van de huurder.
 

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.