18
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Deka Immobilien Global stelt CBRE aan voor management The Edge

- Een van de meest duurzame kantoorgebouwen in Continentaal Europa -

Amsterdam, 18 juli 2014 – Deka Immobilien Global heeft vastgoedadviseur CBRE aangesteld voor het property management van The Edge, een nieuw kantoorgebouw dat momenteel op de Amsterdamse Zuidas wordt gerealiseerd. Het gebouw van circa 36.000 m² wordt in het najaar opgeleverd aan huurders Deloitte en AKD, waarmee een langjarige huurovereenkomst is afgesloten. CBRE wordt verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van het gebouw en de coördinatie met de huurders.

The Edge is BREEAM-NL ‘Outstanding’ gecertificeerd en wordt bij oplevering één van de meest duurzame gebouwen van Europa. Om dit te realiseren heeft de ontwikkelaar onder meer extra geïnvesteerd in energie-efficiëntie en innovatieve LED-systemen. Naast het duurzame karakter onderscheidt het gebouw zich door de toegepaste innovaties, waarmee dit gebouw een nieuwe standaard zet qua comfort voor de gebruikers.

The Edge is de laatste toevoeging aan het CBRE Premier Properties programma waarin gebouwen als The Gherkin in Londen en The Shanghai en Iberdrola Towers ook zijn opgenomen. Ze zijn allen bijzonder in omvang, design en kwaliteit en profiteren van een service die er op is gericht de waarde van het gebouw te optimaliseren en het merk te beschermen.

Robert Lodder, Executive Director Asset Services CBRE: “Wij zijn erg trots dat we de beheeropdracht voor zo’n bijzonder gebouw als The Edge gegund hebben gekregen. Ons team is verantwoordelijk voor alle property management diensten waaronder technisch, financieel en commercieel management. Onze prioriteit ligt bij het optimaal servicen van de nieuwe eigenaar waarbij wij ons focussen op de behoeften van de huurders om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van het gebouw ten volle wordt benut.”