Amsterdam,
17
december
2020
|
09:30
Europe/Amsterdam

DELA Vastgoed verkoopt winkelobjecten aan de P.C. Hooftstraat en Leidsestraat aan Amsterdam City Real Estate

DELA Vastgoed heeft twee unieke winkelobjecten in het centrum van Amsterdam verkocht aan Amsterdam City Real Estate. De objecten, gelegen aan de Leidsestraat en P.C. Hooftstraat, zijn beiden verhuurd aan bekende huurders: Eichholtz Delicatessen en Tod’s. Deze transactie maakt deel uit van een breder verkoopprogramma van DELA Vastgoed.

Loes Engwerda, Associate Director Capital Markets bij CBRE: “Wij zien dat vastgoedbeleggers vertrouwen houden in high street winkelobjecten. Dit blijkt uit de grote interesse die getoond is in beide objecten, waarbij de P.C. Hooftstraat de boventoon voerde. Hier werd zowel door nationaal als internationaal kapitaal naar gekeken. Het zijn voornamelijk de investeerders die verder durven te kijken dan Covid-19 en de huidige moeizame verhuursituatie in beide straten.”

De verkoper werd commercieel bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Houthoff. De koper werd juridisch geadviseerd door Sarfaty Advocaten.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.