Amsterdam,
22
januari
2019
|
09:36
Europe/Amsterdam

Delft Investment koopt Whitepark

Vastint Netherlands heeft het kantorencomplex Whitepark aan de Poortweg 2-8 in Delft verkocht aan Delft Investment and Development B.V. Het complex bestaat uit twee gebouwen van in totaal circa 17.000 m² met 347 parkeerplaatsen. Whitepark heeft een goede locatie direct langs de A13 snelweg en ligt op loopafstand van het centrum van Delft.

Het witte, herkenbare kantorencomplex ligt in een park en werd gebouwd in 1971, maar is tussen 2008 en 2012 compleet gerenoveerd naar ontwerp van architect Wessel Vreugdenhil. De panden kregen onder andere een nieuwe façade en het terrein werd heringedeeld, inclusief de parkeerplaatsen. Door de grote ramen komt er veel daglicht binnen en worden de kantoren meer verbonden met de natuur. Met de renovatie werden de panden ook meteen verduurzaamd.

De verkoper van Whitepark, Vastint, werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.