Amsterdam,
09
augustus
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Delphinium C.V. verlengt huurovereenkomst in Metropool

Delphinium C.V. heeft haar overeenkomst verlengd met Jacobs Nederland B.V. voor de huur van ruim 2100 m² in kantoorgebouw Metropool in Rotterdam Hoogvliet.

Bij de huurovereenkomst horen tevens 27 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en 46 parkeerplaatsen gelegen op het bijbehorende buitenterrein.

Metropool is gelegen aan de Koddeweg 55, Hoogvliet. Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met de auto via Rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Nijmegen) en de Groene Kruisweg (N218). Ook is er een goede verbinding met het OV, vanwege de directe ligging naast het bus- en metrostation Tussenwater. Dit station biedt een directe verbinding richting Rotterdam Zuidplein en Rotterdam CS.

Op de begane grond en 1ste verdieping van het kantoorgebouw is momenteel nog circa 1.250 m² beschikbaar.

Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij deze transactie. CBRE begeleidde verhuurder Delphinium C.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.