Amsterdam,
09
augustus
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Delphinium C.V. verlengt huurovereenkomst in Metropool

Delphinium C.V. heeft haar overeenkomst verlengd met Jacobs Nederland B.V. voor de huur van ruim 2100 m² in kantoorgebouw Metropool in Rotterdam Hoogvliet.

Bij de huurovereenkomst horen tevens 27 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en 46 parkeerplaatsen gelegen op het bijbehorende buitenterrein.

Metropool is gelegen aan de Koddeweg 55, Hoogvliet. Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met de auto via Rijksweg A15 (Europoort-Rotterdam-Nijmegen) en de Groene Kruisweg (N218). Ook is er een goede verbinding met het OV, vanwege de directe ligging naast het bus- en metrostation Tussenwater. Dit station biedt een directe verbinding richting Rotterdam Zuidplein en Rotterdam CS.

Op de begane grond en 1ste verdieping van het kantoorgebouw is momenteel nog circa 1.250 m² beschikbaar.

Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij deze transactie. CBRE begeleidde verhuurder Delphinium C.V.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.