Rotterdam,
16
september
2019
|
08:42
Europe/Amsterdam

Dept breidt uit in Central Post

Dept kiest voor een uitbreiding in kantoorgebouw Central Post in hart van het Central Business District (CBD) Rotterdam. Vanwege de organische groei van het digitale bureau, dat nu ruim 20 jaar bestaat, huurt zij per maart 2020 circa 1.000 m² additionele kantoorruimte gelegen op de twaalfde verdieping evenals negen parkeerplaatsen aan het Delftseplein.

Na de uitbreiding huurt Dept ruim 4.200 m² kantoorruimte en veertig parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw Central Post is en blijft hiermee voor 100% verhuurd en is daarmee één van de best functionerende kantoorgebouwen van het CBD. De voornaamste redenen van Dept om opnieuw voor Central Post te kiezen, zijn de historische kenmerken van het pand en de goede ligging naast het Centraal Station.

Central Post is een van de bekendste Rotterdamse gebouwen uit de periode van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het werd gebouwd in de jaren ’50 en heeft in het verleden dienst gedaan als postsorteercentrum. Van 2007-2009 is het gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw met uitstekende parkeervoorzieningen.

Bij deze verhuurtransactie werd Dept geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V. en is de eigenaar Central Post I B.V. bijgestaan door het Rotterdamse kantoor van CBRE B.V.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.