Amsterdam,
24
augustus
2020
|
10:19
Europe/Amsterdam

Desiree Wolters versterkt MidCap team CBRE

Desiree Wolters is per 10 augustus in dienst getreden bij CBRE als Associate Director MidCap Investments voor de regio’s Rotterdam en Den Haag. In deze rol zal Desiree zich met name focussen op het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten in het middensegment.

Desiree is sinds 2012 werkzaam in de vastgoedsector. Bij JLL, NEW-NRG Real Estate en Certitudo Capital deed zij ervaring op met verhuur, aanhuur, dispositie en asset management van commercieel vastgoed. Vanaf 2017 was ze al werkzaam bij CBRE in Houston, als Senior Financial Analyst op de Capital Markets afdeling met als belangrijkste verantwoordelijkheden de dispositie, financiële optimalisatie en waardering van commercieel vastgoed in Texas. Bij terugkomst in Nederland maakt ze een doorstart bij CBRE. Ze heeft veel ervaring met beleggingstransacties in verschillende vastgoedsegmenten, variërend in schaalgrootte en complexiteit.

“MidCap transacties zijn divers wat betreft het type vastgoed alsook het type belegger. Die dynamiek spreekt mij erg aan. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring uit zowel Nederland als de Verenigde Staten toe te passen,” aldus Desiree Wolters.

Bart Verhelst, Executive Director Capital Markets: “Wij zijn heel blij met de komst van Desiree, haar ervaring is een aanwinst voor het team en onderschrijft onze ambitie om verder te groeien in het MidCap segment.”