Amsterdam,
10
augustus
2015
|
16:01
Europe/Amsterdam

DFS huurt 993 m² in Alexandrium MegaStores

DFS opent een tweede winkel in Alexandrium Megastores in Rotterdam. Naar verwachting is de Britse meubelretailer eind september operationeel. Met eigenaar CBRE Global Investors werd een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 993 m² winkelruimte.

DFS opende in het najaar van 2014 zijn eerste winkel in ons land in de Haarlemmermeer, eveneens de eerste winkel op het vasteland van Europa. De retailer is naast zijn thuismarkt en Nederland actief in Ierland. Aan de andere kant van de Noordzee telt DFS meer dan honderd winkels.

Alexandrium Megastores is een winkelboulevard met zestien zeer grote filialen van bekende winkelketens. De boulevard heeft een breed aanbod consumentenproducten, zoals huishoudelijke artikelen, elektronica, speelgoed en (sport)kleding. Het keuzeassortiment is groter en exclusiever dan bij reguliere grote winkelboulevards. Alexandrium Megastores maakt samen met Alexander Shopping Center en de Woonmall onderdeel uit van het winkelgebied Alexandrium. Alexandrium Megastores is een belegging van het CBRE Dutch retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

CBRE bracht als vastgoedadviseur van de eigenaar de transactie tot stand. Cushman & Wakefield adviseerde huurder DFS.

 

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.