Amsterdam,
30
januari
2017
|
14:56
Europe/Amsterdam

D&M Europe B.V. verlengt huurcontract in Eindhoven

D&M Europe B.V. en verhuurder A.W.F. van den Pauwert zijn een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor circa 1.168 m² kantoor- en archiefruimte op het bedrijventerrein ‘De Hurk’ aan de Beemdstraat 11 in Eindhoven. De verlenging heeft ook betrekking op 20 parkeerplaatsen.

Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder tijdens deze heronderhandeling. D&M Europe B.V., vertegenwoordiger van topmerken in de premium audio consumentenmarkten (Denon, Heos door Denon en Marantz), werd geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.