Amsterdam,
30
januari
2017
|
14:56
Europe/Amsterdam

D&M Europe B.V. verlengt huurcontract in Eindhoven

D&M Europe B.V. en verhuurder A.W.F. van den Pauwert zijn een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor circa 1.168 m² kantoor- en archiefruimte op het bedrijventerrein ‘De Hurk’ aan de Beemdstraat 11 in Eindhoven. De verlenging heeft ook betrekking op 20 parkeerplaatsen.

Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder tijdens deze heronderhandeling. D&M Europe B.V., vertegenwoordiger van topmerken in de premium audio consumentenmarkten (Denon, Heos door Denon en Marantz), werd geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.