Amsterdam,
07
februari
2018
|
09:15
Europe/Amsterdam

Drie nieuwe huurders Margriettoren in Amsterdam

SR Group, Wordhouse en een financiële dienstverlener hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in de Margriettoren in Amsterdam. Met deze transacties van in totaal circa 1.200 m² is het gebouw volledig verhuurd. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Haaksbergweg 75 in Amsterdam Zuidoost.

Locatie

De Margriettoren is een landmark met een optimale ligging in de hoogbouw van kantoorlocatie Amsterdam Zuidoost. Verschillende internationale organisaties zoals ABN Amro, ING en British Telecom houden hier kantoor. De levendigheid van de Amsterdam ArenA is op slechts een paar minuten loopafstand. Hier zijn woonboulevard Villa ArenA, de Amsterdamse Poort, en hotspots als de AFAS Live en Pathé ArenA Cinema gelegen.

Amsterdam Zuidoost is volledig in ontwikkeling. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd rondom station Bijlmer Arena. Door de combinatie met kantoren, waaronder het toekomstige hoofdkantoor van ING aan de Bijlmerdreef, wonen en winkelen maakt dit gebied een flinke upgrade door.

CBRE trad namens de eigenaar op in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. JLL adviseerde SR Group.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.