Amsterdam,
21
februari
2018
|
11:44
Europe/Amsterdam

Drie nieuwe huurders voor Motion Building in Amsterdam

Kantoorgebouw Motion Building heeft drie nieuwe huurders voor ruim 4.000 m² kantoorruimte en 42 parkeerplaatsen. Het gaat om het Fontem Ventures, Priogen Holding en Mitek Systems waarmee eind 2017 langjarige huurovereenkomsten zijn gesloten. Motion Building is gelegen aan de Radarweg 60 in Amsterdam Sloterdijk. 

Floris Tummers, Consultant bij vastgoedadviseur CBRE trad op namens de verhuurder. Over deze transacties zegt hij:

Floris Tummers, Consultant Advisory & Transaction Services | Office
De positieve ontwikkelingen in Amsterdam Sloterdijk zorgen voor een transformatie naar een stedelijk werk- en woongebied met veel voorzieningen, dit heeft een sterke aantrekkingskracht op kantoorgebruikers. We zien bedrijven die al gevestigd zijn in Sloterdijk binnen het gebied blijven en in toenemende mate, (internationale) organisaties van binnen en buiten Amsterdam naar Sloterdijk verhuizen. Motion Building heeft hier goed op ingespeeld door op het juiste moment een grondige renovatie door te voeren.
Floris Tummers, Consultant Advisory & Transaction Services | Office

Fontem Ventures huurt 1.781 m² kantoorruimte, Priogen Holding 1.137 m² en Mitek Systems tekende voor 1.126 m² kantoorruimte. Eerder in 2017 verwelkomde Motion Building ook al Orange Business Netherlands als nieuwe huurder voor 1.167 m² kantoorruimte.

Modern kantoorgebouw

Motion Building is volledig gerenoveerd met gebruik van hoogwaardige materialen. Het moderne full service kantoorgebouw heeft grote vloeren, een receptie, vergaderfaciliteiten, een restaurant, een coffeecorner, terrassen en ruime parkeervoorzieningen. In Motion Building is nog kantoorruimte beschikbaar.

Locatie

Motion Building is gelegen in het hart van Sloterdijk-Centrum, direct aan de A-10, ringweg van Amsterdam en de A5. Vanaf het kantoorgebouw is het 5 minuten lopen naar het intercity treinstation Amsterdam-Sloterdijk en met de fiets 15 minuten naar het centrum van Amsterdam.

CBRE trad op voor de verhuurder, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. JLL trad als adviseur op namens Priogen Holding. Mitek Systems en Orange Business Netherlands werden geadviseerd door Colliers International. Fontem Ventures werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.