Amsterdam,
04
december
2017
|
15:00
Europe/Amsterdam

Drie winkels verbinden zich langjarig aan Hof van Hoorn

Hof van Hoorn

Een fonds dat wordt beheerd door Rockspring Property Investment Managers heeft langjarige huurovereenkomsten (totaal circa 5.100 m²) afgesloten met drie speciaalzaken in Woonboulevard Hof van Hoorn. Het betreft een winkelruimte voor BCC (1.500 m²), Sanidirect (circa 805 m²) en The Factory House (circa 2.790 m²). De woonboulevard is centraal gelegen aan de C.J.K. van Aalstweg in Hoorn.

Hof van Hoorn heeft ruim 25 speciaalzaken op het gebied van wonen, klussen, lifestyle en sport. De woonboulevard is heel centraal gelegen in Hoorn en goed te combineren met een bezoek aan het oude centrum van Hoorn dat op loopafstand ligt. Gratis parkeren kan in één van de vele ruime parkeerzones.

CBRE adviseerde Rockspring Property Investment Managers. Voor BCC trad Berk en Levert Makelaardij o.g. op als adviseur.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.