Amsterdam,
17
december
2020
|
17:08
Europe/Amsterdam

DWS koopt twee woningportefeuilles met ruim 350 woningen van Amvest

DWS Group (DWS) heeft voor twee van haar fondsen twee woningportefeuilles met in totaal 358 woningen van het Amvest Residential Core Fund (Amvest) gekocht. De woningen, allen appartementen, zijn gebouwd tussen 2001-2010 en liggen op 7 verschillende locaties onder andere in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

CBRE heeft de transactie begeleid namens de verkoper. Amvest werd juridisch bijgestaan door BarentsKrans. Rubens Capital Partners begeleidt de transacties van DWS in Nederland en verzorgt het management van de Nederlandse portefeuille. De koper werd juridisch bijgestaan door Lexence.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.