Amsterdam,
04
november
2022
|
13:26
Europe/Amsterdam

Dyson opent eerste flagship store in Amsterdam

Het innovatieve elektronicamerk Dyson heeft onlangs haar eerste flagship store in Amsterdam geopend. Het merk heeft een langjarige huurovereenkomst met ASR Dutch Prime Retail Custodian B.V. gesloten voor de huur van ca. 267 m2 winkelruimte aan het Koningsplein 12. Hiermee opent Dyson de eerste permanente demo store in Nederland. 

Het pand is onlangs volledig herontwikkeld en grondig gerenoveerd waarna Dyson de winkel heeft ingericht volgens innovatief concept. Op de begane grond kunnen bezoekers alle producten van Dyson ontdekken met demonstratiezones en interactieve displays. De eerste verdieping draait om Dyson’s haarverzorgingsproducten en biedt een persoonlijke stylingsservice.

De opening  in Amsterdam weerspiegelt de aanhoudende groei en ambitie in Europa van het merk.

CBRE adviseerde verhuurder in deze transactie. Dyson werd bijgestaan door Shout Retail B.V.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.