Amsterdam,
11
april
2016
|
16:07
Europe/Amsterdam

Eerste huurder gecontracteerd voor Maintenance Value Park in Terneuzen

Trinseo en MVP Development 1 BV hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van een bedrijfsgebouw op het Maintenance Value Park (MVP) in Terneuzen. Het MVP is een bedrijventerrein van 10 ha groot dat door MVP Development 1 BV – een combinatie gevormd door APF International en aannemer Cordeel - ontwikkeld gaat worden. Het park zal direct ten oosten van de Westerscheldetunnelweg verrijzen.
 

Trinseo gaat op het MVP circa 2.800 m² kantoor-, circa 3.300 m² warehouse- en circa 1.300 m² laboratoriumruimte huren. Het gebouw wordt op maat ontwikkeld waarbij Cordeel verantwoordelijk is voor het ontwerp en de bouw. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is inmiddels ingediend en de werkzaamheden zullen naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016 opstarten. Met de komst van Trinseo gaat ook de ontwikkeling van het MVP van start, een initiatief van Value Park Terneuzen (Dow en Zeeland Seaports) bedoeld om bedrijven te huisvesten die een link hebben met de procesindustrie in de regio zoals onderhoudsbedrijven en contractors.

Trinseo heeft zich bij de locatiekeuze en overeenkomst met MVP Development 1 BV laten adviseren door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.