Amsterdam,
01
september
2015
|
12:31
Europe/Amsterdam

Eerste huurder voor Cumulus te Schiphol-Rijk

Electronics for Imaging huurt ruim 1.700 m² kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen in gebouw Cumulus aan de Tupolevlaan 65-75 te Schiphol-Rijk. De specialist in printtechnologie is de eerste huurder in het gebouw.

Sinds de ontwikkeling in 2002 is er in Cumulus geen kantoorruimte verhuurd geweest.

Sinds de verwerving in april 2013 zette eigenaar Icon Real Estate gebouw Cumulus met een duidelijke visie in de markt. Er werd een nieuw en eigentijds concept bedacht om huurders optimaal te kunnen faciliteren. Zo zijn o.a. een receptie met espressobar en een moderne lunchgelegenheid gerealiseerd.

Volgens de verhuurder voldoet Cumulus nu aan de wensen van de hedendaagse kantoorgebruiker. “Deze eerste verhuur van kantoorruimte in Cumulus laat zien hoe belangrijk het is om te investeren in de juiste faciliteiten en voorzieningen. Het gebouw behoort nu door de grote vloervelden, de goede parkeernorm en de nieuwe voorzieningen, ontegenzeggelijk tot één van de meest aantrekkelijke gebouwen van Schiphol-Rijk.” Voor de verhuur is nu nog circa 3.500 m² beschikbaar.

JLL behartigde de belangen van Electronics for Imaging. CBRE trad op namens de verhuurder Icon Real Estate waarbij Proptimize als Asset Manager het traject coördineerde.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.