Amsterdam,
05
december
2016
|
11:51
Europe/Amsterdam

Eerste Nederlandse vestiging Taco Bell definitief in Eindhoven

Taco Bell, specialist in Mexicaans geïnspireerd quick-service food, opent definitief haar eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven. Met een particuliere eigenaar is een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 230 m² winkelruimte aan de Rechtestraat 62 in Eindhoven. Na een ingrijpende verbouwing zullen liefhebbers van taco’s en burrito’s naar verwachting vanaf half maart 2017 terecht kunnen in het restaurant.

De vestigingen van deze van oorsprong Amerikaanse formule zullen er in Nederland anders uitzien dan in de Verenigde Staten. Het wordt geen typisch fastfood concept maar een transparant restaurant concept in een gemoderniseerd, hip jasje met open keuken. Taco Bell zal de welbekende gerechten serveren zoals in de VS, uiteraard ook zonder gebruik te maken van kunstmatige ingredïenten en GMO’s.


Kolsteren Bedrijfshuisvesting heeft de verhuurder geadviseerd tijdens deze transactie.
CBRE trad op als adviseur van Taco Bell en begeleidt de keten exclusief bij de expansie in Nederland. Taco Bell is voornemens om de komende 10 jaar 50 nieuwe winkels openen. Daarvoor zoekt de vastgoedadviseur naar centrumlocaties van circa 175 m² - 250 m² in de grote steden in de Randstad en de Brabantse stedenring.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.