Amsterdam,
22
september
2015
|
16:47
Europe/Amsterdam

Eli Lilly huurt 1.405 m² in Utrechtse Westerstaete

Eli Lilly, een Amerikaans farmaceutisch bedrijf, heeft met Bouwfonds Investment Management een langjarig huurcontract afgesloten voor kantoorruimte op de 6e etage in gebouw Westerstaete in Utrecht. Het gaat om circa 1.405 m² en 40 parkeerplaatsen aan de Papendorpseweg 83.

Er vinden momenteel grondige renovatiewerkzaamheden plaats in het gebouw, die later dit jaar zijn afgerond. Op de begane grond worden een nieuw algemeen bedrijfsrestaurant en een koffiebar gerealiseerd en op de 1e verdieping komt een vergadercentrum. Na renovatie beschikt Westerstaete over energielabel A.   

Westerstaete ligt op kantorenpark Papendorp en is daardoor goed bereikbaar via de A2, A12 en de Prins Clausbrug vanuit het centrum van Utrecht. Het gebouw is vanaf zowel de A12 en de A2 uitstekend zichtbaar. De verhuurder werd bijgestaan door DTZ Zadelhoff in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

CBRE trad op als adviseur van Eli Lilly en is eveneens verantwoordelijk voor het project management van de kantoorinrichting van de huurder.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.