Amsterdam,
01
november
2022
|
09:26
Europe/Amsterdam

Elmar huurt kantoorruimte aan Herengracht 258-266 in Amsterdam

Edmond de Rothschild REIM heeft voor het Benelux Commercial Real Estate Fund 2.300 m2 kantoorruimte verhuurd aan Elmar Travel Group B.V.

Een bekend merk van de Elmar Travel Group BV is de VakantieDiscounter, een bedrijf dat groot is geworden door zich volledig toe te leggen op betaalbare vakanties. 

Elmar Travel Group huurt met ingang van 2023 ca. 2.300 m2 hoogwaardige kantoorruimte op de 3e, 4e, 5e en 6e verdieping van Herengracht 258-266 en keert na een grondige renovatie terug op de haar vertrouwde plek aan de Herengracht. De gehuurde verdiepingen van het rijksmonumentale grachtenpand worden volledig gerenoveerd en verduurzaamd naar ontwerp van HEYLIGERS architects. Elmar krijgt de beschikking over een eigen entree en het trappenhuis, de lift en de installaties worden vernieuwd. Het penthouse kantoor op de 6e verdieping wordt volledig vernieuwd en voorzien van een groendak met zonnepanelen.

Elmar werd geadviseerd door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs. CBRE Development Services is verantwoordelijk voor de begeleiding van het renovatieproject.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.