Amsterdam,
07
juni
2016
|
14:27
Europe/Amsterdam

EMC Computer Systems verlengt contract met Chalet Group in Nieuwegein

EMC Computer Systems en Chalet Group zijn een langjarige verlenging van het huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in Nieuwegein. Het gaat om circa 2.665 m² kantoor- en archiefruimte en 80 parkeerplaatsen aan de Edisonbaan 14B en C.

Het onderkomen van EMC ligt op parkkantoren “De IX Rhijnhuysen” in Nieuwegein, aan de rand van Utrecht. Hier bevinden zich 9 kantoorgebouwen met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 18.600 m². De ligging is uniek, in het historische park van kasteel Rhijnhuysen dat direct aan het Merwedekanaal ligt. Aan de kanaalkant van het park ligt ook het karakteristieke theehuis dat bij het kasteel hoort.

JLL adviseerde Chalet Group tijdens deze heronderhandeling. CBRE trad op als adviseur van huurder EMC Computer Systems.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.