Amsterdam,
07
september
2021
|
16:18
Europe/Amsterdam

EPISO 4 en Timeless verkopen Leidsestraat 70-72 in Amsterdam

 

EPISO 4, het vastgoedfonds van Tristan Capital Partners, heeft samen met operationele partner Timeless Investments het pand aan de Leidsestraat 70-72 in Amsterdam verkocht. Hiermee zijn de succesvolle overname, optimalisatie en uitponding van de Nederlandse Generali-portefeuille, die zes jaar geleden begonnen, volledig afgerond.

Het pand aan de Leidsestraat is recentelijk gerenoveerd en telt vijf verdiepingen. De onderste drie lagen betreffen winkelruimte van in totaal ca. 610 m². De twee daarboven gelegen verdiepingen zijn ontwikkeld tot moderne, hoogwaardige woningen.

De in september 2015 overgenomen Generali-portefeuille bestond uit 31 vastgoedobjecten met daarin winkels, kantoorpanden, mixed-use assets en meer dan 300 woningen verspreid over Nederland. Nadat er voor de diverse assets de management initiatieven zijn uitgevoerd en afgerond, waaronder meerdere herontwikkelingen, zijn de objecten één voor één verkocht voor een totale waarde van ca. € 290 miljoen.

Tristan Capital Partners en Timeless Investments werden bij de verkoop van het pand aan de Leidsestraat commercieel geadviseerd door Brickstone en CBRE en juridisch bijgestaan door Houthoff. Koper is bijgestaan door Solid Retail en Simmons & Simmons.