Amsterdam,
16
oktober
2015
|
14:13
Europe/Amsterdam

Euroports Netherlands verlengt huur in Zuidtoren

Euroports Netherlands B.V. heeft besloten haar huidige huurovereenkomst voor circa 600 m² kantoorruimte in de Zuidtoren vroegtijdig te verlengen. Het internationale concern, dat oplossingen biedt op het gebied van transport en logistiek, heeft ook de beschikking over 10 parkeerplaatsen. De huurverlenging is aangegaan voor een periode van vijf jaar en overeengekomen met verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

De Zuidtoren is het hoogste gebouw in Hoofddorp en wijde omgeving. Het gebouw ligt op kantorenpark Beukenhorst-Zuid en is zeer goed bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als met de auto. Door de vernieuwde afrit van de A4 fungeert de Taurusavenue, waaraan de Zuidtoren is gelegen, als de centrale aanrijroute voor het kantorengebied in Hoofddorp.

De aanwezige faciliteiten, waaronder een servicedesk, huismeester, restaurant, vergaderruimten en huurautoservice maken dit complex aantrekkelijk voor veel huurders. De Zuidtoren bestaat uit 19 verdiepingen met een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 16.980 m². Met het verlengen van het huurcontract met Euroports Netherlands B.V. is de Zuidtoren op 850 m² na volledig verhuurd.

DTZ Zadelhoff adviseerde Euroports Netherlands. CBRE trad op namens Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De collegiale verhuur van de Zuidtoren is in handen van JLL, DTZ Zadelhoff en CBRE.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.