Amsterdam,
08
oktober
2015
|
13:38
Europe/Amsterdam

Exclusieve winkelruimte op het Noordeinde verkocht

Winkelruimte op Het Noordeinde

Op 1 oktober jl. is een winkelruimte met drielaagse bovenwoning van in totaal circa 400 m² bvo op het Noordeinde 40 te Den Haag verkocht aan een particuliere belegger. Het betreft de voormalige winkelruimte van Couturier Gerard Brussé.

Het Noordeinde is een winkelstraat met veel allure. Er zijn kunst- en antiekzaken,boetieks, juweliers en restaurants; enkele zijn hofleverancier.

CBRE begeleidde deze transactie namens de particuliere verkoper. Rob Swart Bedrijfshuisvesting trad op namens de koper.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.