Amsterdam,
02
juni
2016
|
09:27
Europe/Amsterdam

Fashion label Nikkie breidt winkelbestand uit naar Breda

Fashion label NIKKIE opent binnenkort aan de Ridderstraat 10 in Breda. Het Bouwinvest Retail Fund heeft met NIKKIE een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 200 m² winkelruimte op de begane grond. De Ridderstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van nationale en internationale retailers in het midden- en hoge segment.

NIKKIE heeft verkooppunten in vijftien landen, NIKKIE Brand Stores in Amsterdam (Cornelis Schuyt), Amsterdam (PC Hooftstraat), Maastricht, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Den Bosch, Breda en Antwerpen. Verder heeft NIKKIE eigen shops in de Bijenkorf-en en heeft het merk eigen shops in de meest toonaangevende Europese en Aziatische warenhuizen waaronder Selfridges en Galeries Lafayette.

Bouwinvest werd geadviseerd door Colliers Property Management Retail. CBRE bracht als exclusieve adviseur van NIKKIE de transactie tot stand.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.