Zwolle,
03
december
2019
|
10:38
Europe/Amsterdam

FENK Advocaten verhuist naar Christiaan Geurtsweg

Het kantoorgebouw aan de Christiaan Geurtsweg 8 in Apeldoorn zal begin 2020 FENK Advocaten verwelkomen. FENK zal de laatste beschikbare kantoorruimte van 585 m² gaan huren, inclusief parkeerplaatsen. Naast FENK zijn Univé Stad en Land, Randstad en Mazars reeds gevestigd in het kantoorgebouw.

Advocaten voor ondernemers

FENK is een jong Apeldoorns advocatenkantoor voor ondernemers en verhuist naar de Christiaan Geurtsweg vanwege de sterke groei die het kantoor de afgelopen tijd heeft doorgemaakt.

FENK Advocaten werd geadviseerd door Mannes Smelt van Vastgoedpartners. CBRE Zwolle adviseerde de verhuurder Coöperatie Univé Stad en Land U.A. gedurende het traject.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.