Amsterdam,
21
april
2022
|
08:59
Europe/Amsterdam

Finanxe huurt kantoorruimte in The City Post Zwolle

Finanxe, een bedrijf voor arbeidsbemiddeling in de financiële sector, gaat ca. 420 m2 kantoorruimte huren in The City Post in Zwolle.

Kantoorgebouw The City Post gaat het nieuwe icoon van zakelijk Zwolle worden en is centraal gelegen aan de Westerlaan in de Zwolse Spoorzone. Het voormalige postsorteercentrum wordt een zeer duurzaam, multifunctioneel kantoorgebouw met hoogwaardige huurders. Na transformatie beslaat de laagbouw van het totale complex vijf verdiepingen en een onderliggende parkeergarage met een totale oppervlakte van ca. 13.000 m2. Oplevering van fase 1 staat gepland voor juli 2023. Fase 2, de hoogbouw, zal daarna volgen.

Door onder andere een WKO, zonnepanelen en circulair materiaalgebruik wordt The City Post circulair en gasloos gebouwd. Het ‘Paris Proof’ gebouw zal een BREEAM-nieuwbouw Excellent certificaat behalen met AAA-energieprestatie.

CBRE is door DC Vastgoed als strategisch en commercieel vastgoedadviseur aangesteld voor het project City Post en adviseerde bij het tot stand komen van deze transactie.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.