Amsterdam,
20
juni
2017
|
12:16
Europe/Amsterdam

First Rotterdam contracteert nieuwe huurder

First Rotterdam heeft een nieuwe huurder gecontracteerd voor het gelijknamige gebouw tegenover het NS-station Rotterdam Centraal. FitForMe huurt per 1 september 2017 circa 1.050 m² kantoorruimte op de 18e verdieping van gebouw FIRST (Weena 785-874). 4 Parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage maken ook onderdeel uit van het langjarige contract.

FIRST is een gezamenlijke, duurzame ontwikkeling van Maarsen Groep en Rabo Vastgoedgroep. Het gebouw dat medio 2016 is opgeleverd beschikt over een BREEAM Excellent certificaat en omvat circa 40.000 m² kantoorruimte. Hiervan is nog circa 10.000 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Naast FitForMe huren onder meer Robeco, Nauta Dutilh, Cushman & Wakefield, Petrobras Netherlands en DHB Bank in het gebouw.

De huurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door Rockstone. CBRE trad in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield op als adviseur van FIRST Rotterdam.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.