10
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Fit for Free opent vestiging op Melmerpark

Eigenaar RW 50 Vastgoed BV en sportschoolketen Fit for Free zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor een nieuwe vestiging van circa 1.400 m2 op winkelboulevard Melmerpark in Kampen.

Fit for Free zal naar verwachting medio maart haar deuren openen.

De bouwwerkzaamheden voor de eerste fase van de transformatie naar een multifunctioneel retailpark zijn in februari 2013 van start gegaan. Er is 10.000 m² aan commerciële ruimte opgeleverd en de tweede fase, waarin opnieuw 15.000 m² toegevoegd zal worden, staat reeds gepland. De combinatie van kantoorruimte in de Melmertoren, bedrijfsruimte, horeca, winkelen en sporten zorgt in Kampen voor een dynamische mix van winkelen, werken en ontspanning.

Diverse retailers hebben al gekozen voor een vestiging op het Melmerpark. McDonald’s, Jysk, Action en ALDI gingen Fit for Free al voor. Maar ook meubelspecialist Henders en Hazel, Xooon, Hubo, Wereldkeuken, Kitchen Select en VWC & Businesspoint PostNL hebben reeds de weg naar Kampen gevonden.

CBRE is namens de eigenaar verantwoordelijk voor de verhuur van de bedrijfsruimte op Melmerpark. Er is momenteel nog commerciële ruimte voor de verhuur beschikbaar.