Amsterdam,
14
maart
2019
|
11:18
Europe/Amsterdam

Flex huurt 11.200 m² logistieke bedrijfsruimte in Venray

DHG en M7 Real Estate hebben samen een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Flex (Flextronics Logistics B.V.) voor de verhuur van 11.200 m² logistieke bedrijfsruimte aan de Ambachtstraat 26-28 in Venray. Flex zal de bedrijfsruimte vanaf 1 april 2019 in gebruik nemen.

Het logistieke warehouse is gebouwd in 2005. Het is gunstig gelegen nabij de containerterminals in Wanssum en Europa’s belangrijkste logistieke hotspot: Venlo. De A73, A67, A2, A40 en de A61 zorgen voor directe verbindingen naar de rest van Nederland en Duitsland.

Vorig jaar augustus verkocht DHG het gebouw aan M7 Real Estate, als onderdeel van een portefeuille van acht industriële en logistieke objecten. Vanwege de toenmalige leegstand gaf DHG een huurgarantie. De verhuurtransactie kwam tot stand door gezamenlijke inspanning van beide partijen.

DHG en M7 Real Estate werden bij de transactie geadviseerd door CBRE en het Industrial & Logistics team van JLL.

Over Flex

Flex is een wereldwijde, toonaangevende ‘sketch-to-scale’ provider van ontwerp, inkoop, productie en real-time supply chain visibility en analytics aan bedrijven. Flex is actief in meer dan 30 landen met ruim 200.000 werknemers.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.