Amsterdam,
09
december
2016
|
15:37
Europe/Amsterdam

FNV betrekt begin 2017 gebouw Trivium in Amsterdam

Vakbond Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) en Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. namens een van haar opdrachtgevers, zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in Amsterdam.

De overeenkomst heeft betrekking op circa 3.800 m² kantoorruimte in de laagbouw van Trivium aan de Derkinderenstraat 2-8 in Amsterdam. De grootste vakbond van Nederland huurt hiermee per 1 januari 2017 de gehele laagbouw.

Gebouw Trivium ligt in Amsterdam West, aan de ring A10 en op loopafstand van NS-station Lelylaan. De laagbouw is voorzien van een eigen entree en recent intern gerenoveerd.

Onafhankelijk huurdersadviseur Solved adviseerde huurder FNV tijdens deze transactie. Verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE, collegiaal met P van de Bosch bedrijfsmakelaars.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.