Amsterdam,
09
december
2016
|
15:37
Europe/Amsterdam

FNV betrekt begin 2017 gebouw Trivium in Amsterdam

Vakbond Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV) en Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. namens een van haar opdrachtgevers, zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor kantoorruimte in Amsterdam.

De overeenkomst heeft betrekking op circa 3.800 m² kantoorruimte in de laagbouw van Trivium aan de Derkinderenstraat 2-8 in Amsterdam. De grootste vakbond van Nederland huurt hiermee per 1 januari 2017 de gehele laagbouw.

Gebouw Trivium ligt in Amsterdam West, aan de ring A10 en op loopafstand van NS-station Lelylaan. De laagbouw is voorzien van een eigen entree en recent intern gerenoveerd.

Onafhankelijk huurdersadviseur Solved adviseerde huurder FNV tijdens deze transactie. Verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance werd tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE, collegiaal met P van de Bosch bedrijfsmakelaars.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.