Amsterdam,
14
juli
2016
|
15:10
Europe/Amsterdam

Ford Nederland huurt in The Garden in Amstelveen

Ford Nederland en verhuurder QP Amstelveen zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 2.140 m² kantoor- en 125 m² archiefruimte in The Garden in Amstelveen. Ford huurt eveneens 22 parkeerplaatsen in de garage onder het complex. De huurder neemt zijn intrek in Oak building, het grootste gebouw van The Garden met een vloer-oppervlak van circa 6.663 m2. In The Garden is momenteel nog 6.700 m² voor de verhuur beschikbaar.

The Garden – een kantorencomplex dat bestaat uit 4 gebouwen - ligt aan de Stroombaan 10-16 in Amstelveen. Ieder kantoorgebouw heeft een eigen entree, toegankelijk via de gemeenschappelijke, groene binnentuin. Andere huurders in het complex zijn onder andere Nestlé, MCLS Europe, Daum Games en Grenke Finance. Zij hebben voor deze locatie gekozen vanwege de goede bereikbaarheid en de ligging dichtbij het Stadshart van Amstelveen.

Cushman & Wakefield trad op als adviseur van Ford Nederland. De verhuurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE, in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff. 

Voor meer informatie: http://www.thegarden-amstelveen.nl/

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.