Amsterdam,
02
december
2022
|
12:50
Europe/Amsterdam

Fortivest verwerft woningbelegging in Eindhoven

Fortivest Private Investments C.V. verwerft 36 appartementen aan de 1e Lieven de Keylaan 16-86 in Eindhoven.

De propositie bevindt zich aan de 1e lieven de Keylaan in Eindhoven en bestaat uit 36 appartementen, alle appartementen beschikken over een energielabel A en het perceel heeft een grootte van 4.442 m².

De totale gebruiksoppervlakte van de ontwikkeling betreft ca. 2.411 m² en de metrages van de woningen bedragen ca. 64 en 72 m².

Het complex is verkocht door een aantal particuliere beleggers. De nieuwe eigenaar is voornemens het complex verder te verduurzamen en langjarig te exploiteren.

CBRE adviseerde verkopers, een groep particulieren, in deze transactie. Koper, Fortivest Private Investments, werd geadviseerd door TND Real Estate.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.