Amsterdam,
01
april
2022
|
17:08
Europe/Amsterdam

Forum Estates verwerft winkelcentrum Maaswijk in Spijkenisse

Forum Estates heeft winkelcentrum Maaswijk in Spijkenisse middels een aandelentransactie verworven van joint venture Winkelcentrum Maaswijk te Spijkenisse B.V. Het joint venture bestaat uit Dreef Beheer B.V. en Segesta Vastgoed B.V.

Het wijkwinkelcentrum ligt aan de Hadewychplaats in Spijkenisse. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van 7.100 m2 winkelruimte verdeeld over twee supermarkten (Jumbo en Lidl) en twintig overige winkels, verhuurd aan zowel landelijke ketens als Kruidvat, Zeeman, Shoeby als lokale retailers. Het naastgelegen gezondheidscentrum maakt ook onderdeel uit van deze transactie.

CBRE adviseerde in samenwerking met Brickstone de verkoper in deze transactie. Koper Forum Estates werd geadviseerd Stibbe en SGS.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.